Kitchen-Suite keukens Genk

Kitchen-Suite keukens Genk? Kitchen-Suite keukens is een familiebedrijf die u meer dan 50 jaar ervaring biedt. Samen met u ontwerpen ze uw perfecte keuken waar u na een zware dag werken thuis kan komen. Ook bieden ze u verschillende stijlen keukens van modern tot klassiek.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

 Kitchen-Suite keukens Genk

keukens Genk Kitchen-suite keukens GenkKitchen Suite Genk
Hasseltweg 190
3600 Genk
089 24 87 71
www.kitchen-suite.be

Kitchen-Suite keukens Genk openingsuren

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:         10:00 uur – 18:00 uur
Woensdag:     10:00 uur – 18:00 uur
Donderdag:    10:00 uur – 18:00 uur
Vrijdag:            10:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag:        10:00 uur – 18:00 uur
Zondag:           13:00 uur – 17:00 uur

Kitchen-Suite keukens zondagen

Kitchen-Suite keukens is op zondag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur. Kom gezellig langs in de showroom voor extra informatie of om gewoon ideeën op te doen voor uw toekomstige keuken.

 Telefonisch contact Kitchen-Suite keukens

Wilt u niet wachten op een antwoord en wilt u gelijk met uw vraag aan de slag. Dan is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de toonzaal. Kitchen-Suite keukens is bereikbaar tijdens de openingsuren en staat klaar om uw vraag te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op 089 24 87 71.

Klantenservice Kitchen-Suite keukens

Heeft u allerlei vragen over een keuken? Kitchen-Suite keukens heeft een uitstekende klantenservice met werknemers die gespecialiseerd zijn in zowel de buitenkant als de binnenkant van een keuken. Aarzel niet om uw vraag te stellen, u zult altijd een duidelijk antwoord op uw vraag krijgen. Klik hier voor het contactformulier.

Kitchen-Suite keukens ervaringen

De ervaring die mensen opdoen bij een keukenzaak die verschilt nogal. De ene persoon ervaart de verkoop anders dan een andere persoon. U zult daarom zowel negatieve als positieve ervaringen tegenkomen. Ervaringen zijn ook om u te informeren over hoe een verkoop bij een keukenzaak verloopt. Bekijk www.keukenervaringen.be voor de ervaringen van Kitchen-Suite.