Ixina keukens Genk

Ixina keukens Genk? Bij Ixina keukens staan zij bekend om hun snelle leveringstermijn. Dit bedraagt maar 4 tot 6 weken wat voor een maatkeuken ontzettend kort is. Ixina is zeer milieugericht, voor elke verkochte keuken plaatsten zij 18 nieuwe bomen. Zij zijn dus daarom ook zeer milieuvriendelijk.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

IXINA keukens Genk

keukens Genk Ixina keukens Genk toonzaalIXINA Genk
Hasseltweg 201
3600 Genk
089 20 47 43
www.ixina.be

 

Openingsuren Ixina keukens Genk

Maandag:           Gesloten
Dinsdag:             09:30 – 18:30
Woensdag:         09:30 – 18:30
Donderdag:       09:30 – 18:30
Vrijdag:               09:30 – 18:30
Zaterdag:           10:00 – 17:00
Zondag:              Gesloten

Ixina keukens Genk zondagen

Ixina keukens is gesloten op zondag. Echter zijn zij daarentegen elke laatste zondag van de maand geopend van 13:00 – 17:00. Hierdoor heeft u toch de mogelijkheid om op zondag even de toonzaal binnen te wandelen.

Klantenservice Ixina keukens

Bent u bij familie of vrienden geweest of heeft u gewoon door zelf onderzoek allerlei vragen opgedaan waar u graag antwoord op krijgt? Maar kunt u hiervoor niet bij onze vestiging terecht. Dan is het mogelijk om contact met Ixina op te nemen. U kunt een mail sturen naar genk@ixina.com. Zodra Ixina de mail heeft ontvangen, zult u zo spoedig mogelijk antwoord krijgen.

 Ixina keukens telefonisch contact

Wilt u niet wachten op het antwoord, of moet u op korte termijn een beslissing maken waar uw vraag doorslag in kan geven? Dan is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Ixina. Ixina kunt u bereiken op 089 20 47 43. Zij zullen u vriendelijk te woord staan en zo goed mogelijk uw vraag beantwoorden.

Ixina keukens Genk ervaringen

De ervaring die een klant opdoet bij een keukenzaak is zeer verschillend. Niet iedereen ervaart dit op dezelfde manier. Daarom wordt u ook aangeraden om niet blind op alle ervaringen af te gaan. Soms kunnen de ervaringen zeer misleidend zijn tegenover de winkel zelf. Omdat bijvoorbeeld de klant niet reëel nadenkt en de ideeën van de winkel accepteert waardoor de klant al gauw de ervaring heeft van een arrogante houding van de keukenzaak. Daarom raden wij u nogmaals aan om niet volledig af te gaan op de ervaringen. U zult namelijk eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat u positieve zult vinden.