Hubo keukens Genk

Hubo keukens Genk? Hubo keukens is een Doe-Het-Zelf winkel die u van verschillende dingen voor uw huis en tuin kan voorzien. Zo verkopen ze verschillende soorten producten.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Hubo keukens Genk openingsuren

De toonzaal in Genk is in de volgende uren geopend:

Maandag:            09:00 – 18:00 uur
Dinsdag:              09:00 – 18:00 uur
Woensdag:          09:00 – 18:00 uur
Donderdag:        09:00 – 18:00 uur
Vrijdag:                09:00 – 18:00 uur
Zaterdag:            09:00 – 18:00 uur
Zondag:               Gesloten

Hubo keukens Genk

keukens Genk Hubo keukensHubo
Hasseltweg 26
3600 Genk
089 36 14 89
www.hubo.be

Hubo keukens zondagen

Hubo keukens is op de zondagen gesloten.

Telefonisch contact

Heeft u liever direct antwoord op uw vraag? Dan is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Hubo keukens. U kunt altijd contact opnemen met de toonzaal mits deze gesloten is. De openingsuren zijn te vinden bovenaan deze pagina van de toonzaal in Genk. De toonzaal zal u zo spoedig mogelijk van dienst zijn en zal al uw vragen of opmerking beantwoorden.  Het telefoonnummer van de toonzaal in Genk betreft 089 36 14 89

Klantenservice Hubo keukens

Zit u te kijken op onze site of bent u op zoek naar een keuken en heeft u vragen? Vragen waar u zich niet genoodzaakt voelt om hiervoor naar de toonzaal te komen. Dan is het mogelijk om contact op te nemen met de algemene klantenservice. Door middel van een contactformulier te sturen naar de toonzaal. Uw vraag zal dan zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Klik hier voor het contactformulier.

Hubo keukens Genk ervaringen

De ervaring die mensen bij een keukenzaak opdoen verschilt per persoon. Echter kunnen mensen alles op internet zetten aan recensies. Daarom raden wij mensen aan om niet alles te geloven wat er op internet staat. Dit ook omdat iedereen een ervaring anders ervaart.

Als iemand een slechte ervaring heeft met de verkoper, betekend het niet dat iedereen deze ervaring heeft. De ene verkoper kan een betere klik hebben met de klant dan een ander.