Eazy keukens Genk

Eazy Keukens Genk? Eazy keukens is een familiebedrijf dat al 30 jaar bestaat. Het motto van Eazy is “Een goede kwaliteit, prijs en service voor elke klant.”

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Eazy Keukens Genk openingsuren

De toonzaal in Genk is in de volgende uren geopend:

Maandag:            Gesloten
Dinsdag:              10:00 – 18:00
Woensdag:          10:00 – 18:00
Donderdag:        10:00 – 18:00
Vrijdag:                10:00 – 18:00
Zaterdag:            10:00 – 18:00
Zondag:               10:00 – 17:00

Eazy Keukens Genk

Eazy keukens GenkEazy keukens
Hasseltweg 194
3600 Genk
089 25 79 16
www.eazykeukens.be

 

Eazy Keukens zondagen

Eazy Keukens is elke zondag geopend. Dus mocht u een zondag op de bank zitten en weet u niet wat u kunt doen? U bent van harte welkom in de toonzaal van Eazy Keukens.

Telefonisch contact

Heeft u liever direct antwoord op uw vraag dan is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Eazy Keukens. U kunt altijd contact opnemen met de toonzaal mits deze gesloten is. De openingsuren zijn te vinden bovenaan deze pagina van de toonzaal in Genk. De toonzaal zal u zo spoedig mogelijk van dienst zijn en zal al uw vragen of opmerking beantwoorden.  Het telefoonnummer van de toonzaal in Genk betreft 089 25 79 16

Klantenservice Eazy Keukens

Zit u te kijken op onze site of bent u op zoek naar een keuken en heeft u vragen? Vragen waar u zich niet genoodzaakt voelt om hiervoor naar de toonzaal te komen. Dan is het mogelijk om contact op te nemen met de algemene klantenservice. Door middel van het invullen van het contactformulier op de website van Eazy is het mogelijk om uw vraag bij ons neer te leggen.

U kunt in het contactformulier een aantal onderwerpen kiezen, zodra u het formulier heeft opgestuurd, zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

Eazy keukens Genk ervaringen

De ervaring die mensen bij een keukenzaak opdoen verschilt per persoon. Echter kunnen mensen alles op internet zetten aan recensies. Daarom raden wij mensen aan om niet alles te geloven wat er op internet staat. Dit ook omdat iedereen een ervaring anders ervaart.

Als iemand een slechte ervaring heeft met de verkoper, betekend het niet dat iedereen deze ervaring heeft. De ene verkoper kan een betere klik hebben met de klant dan een ander. U zult door dit verschil ook eerder negatieve recensies tegenkomen dan positieve. Wij raden u daarom nogmaals aan om niet volledig te vertrouwen en af te gaan op de recensies die u tegenkomt op internet.