DSM keukens Genk

DSM keukens Genk? DSM opende haar deuren pas in 2015 in de plaats Genk. Het is de meest recent geplaatste keukenzaak van DSM. Op dit moment telt DSM 12 keukenzaken over heel België.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

DSM keukens Genk openingsuren

De toonzaal in Genk is in de volgende uren geopend:

Maandag: 10:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10:00 – 18:0
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: 10:00 – 18:00

DSM keukens Genk

Keuken Toonzaal Dsm keukens GenkDSM keukens
Hasseltweg 203
3600 Genk
32 089 36 46 06
www.dsmkeukens.be

 

DSM keukens zondagen

DSM keukens is elke zondag geopend. Dus mocht u een zondag op de bank zitten en weet u niet wat u kunt doen? U bent van harte welkom in de toonzaal van DSM keukens.

Telefonisch contact

Heeft u liever direct antwoord op uw vraag dan is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met DSM keukens. U kunt altijd contact opnemen met de toonzaal mits deze gesloten is. De openingsuren zijn te vinden bovenaan deze pagina van de toonzaal in Genk. De toonzaal zal u zo spoedig mogelijk van dienst zijn en zal al uw vragen of opmerking beantwoorden.  Het telefoonnummer van de toonzaal in Genk betreft 32 089 36 46 06

Klantenservice DSM keukens

Zit u te kijken op onze site of bent u op zoek naar een keuken en heeft u vragen? Vragen waar u zich niet genoodzaakt voelt om hiervoor naar de toonzaal te komen. Dan is het mogelijk om contact op te nemen met de algemene klantenservice. Door middel van het invullen van het contactformulier op de website van DSM is het mogelijk om uw vraag bij ons neer te leggen.

U kunt in het contactformulier een aantal onderwerpen kiezen, zodra u het formulier heeft opgestuurd, zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

DSM keukens Genk ervaringen

De ervaring die mensen bij een keukenzaak opdoen verschilt per persoon. Echter kunnen mensen alles op internet zetten aan recensies. Daarom raden wij mensen aan om niet alles te geloven wat er op internet staat. Dit ook omdat iedereen een ervaring anders ervaart. Als iemand een slechte ervaring heeft met de verkoper, betekend het niet dat iedereen deze ervaring heeft. De ene verkoper kan een betere klik hebben met de klant dan een ander. U zult door dit verschil ook eerder negatieve recensies tegenkomen dan positieve. Wij raden u daarom nogmaals aan om niet volledig te vertrouwen en af te gaan op de recensies die u tegenkomt op internet.